Voor het hele gezin

Womega Visolie Multi Plus is geschikt voor het hele gezin als extra dagelijkse ondersteuning. Door onze vaak drukke levensstijl hebben we vaak meer stress en gunnen we onszelf te weinig tijd om gezond te eten en voldoende te bewegen. Daar wordt steeds meer aandacht aan geschonken, niet alleen in de media maar ook door bijvoorbeeld de huisarts.

Wat kunnen we zelf doen op het gebied van voeding:

Eet voldoende vette vis, deze zit vol met omega-3 vetzuren.  Aangeraden wordt om 1 tot 2 keer per week vette vis te eten (makreel, zalm, haring).

Fruit en groente; voor iedereen belangrijk om o.a. vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Calciumrijke voeding is o.a. belangrijk voor het behoud van sterke botten.

Pure chocolade; niet alleen erg lekker, maar ook gezond. Het bevat namelijk polyfenolen. Eet wel met mate en het aandeel cacao moet minimaal 70% zijn!

Vergeet vitamine D niet! Over deze vitamine wordt steeds meer geschreven. Vitamine D heeft een gunstige wisselwerking op de gezondheid in het algemeen (o.a. weerstand) en zorgt voor sterke botten. Het meest bekend is dat Vitamine D wordt aangemaakt in het lichaam onder invloed van zonlicht. Dus ga vooral naar buiten om de zon op te zoeken! Ook zit vitamine D in voeding, bijvoorbeeld in vette vis, in mindere mate in ei, boter, melkproducten en kaas.

Probeer vitamine K2 in het dagelijkse voedingspatroon op te nemen. Dit zit bijvoorbeeld in kwark, kaas en een bekende Japanse specialiteit natto (gefermenteerde sojabonen). Lees meer over de bijzondere voordelen van deze vitamine op deze website: senseys.

Met Womega hebben we belangrijke ingrediënten gecombineerd in 1 capsule: omega-3 visolie, vitamine D3, natuurlijke vitamine K2, cacao extract en Spirulina.

Voor kinderen

De capsules van Womega Visolie Multi Plus zijn relatief klein, dus makkelijk om door te slikken. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen het zelfs al gebruiken. Omega-3 visolie bevat DHA en dat staat bekend als belangrijke bouwsteen voor de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250mg).